top of page

Ik doe dit werk vanuit mijn passie voor dieren. Ik groeide op met katten ....... veel katten! Met sommigen heb ik jarenlang samen geleefd en met sommigen maar kort. Maar met allen had ik een bijzondere band en gezien ik zelf altijd het allerbeste wilde voor mijn eigen dieren en wel in hun eigen huis, ben ik een paar jaar geleden gaan onderzoeken of er vraag was naar professionele opvang aan huis. Hieruit is in 2012 Catcare Vakantieservice ontstaan en op dit moment heb ik een groeiend aantal klanten die regelmatig van mijn diensten gebruik maken. Intussen is de poezenkring uitgebreid met konijnen en andere knaagdieren, vissen, een heuse volière en heb ik ook een vaste uitlaathond, Luna.

Mijn insteek is om de dieren te verzorgen op dezelfde manier als de eigenaren dit doen. Zonder oordeel, betrouwbaar en altijd vanuit mijn liefde voor dieren. Hiervoor vind ik het belangrijk om persoonlijk van tevoren kennis te maken. Mijn klanten laten mij immers in hun huis toe om hun dierbare beestjes te verzorgen en dat moet gewoon "goed" voelen. Ook ben ik niet bang om dieren medicatie toe te dienen, knip ik indien zonder stress mogelijk is hier en daar wat nageltjes en zit ik wel eens zo ontspannen dat katten op mijn schoot in een diepe slaap vallen.

Met respect voor de leefomgeving van de dieren houd ik deze gedurende de verzorging vanzelfsprekend netjes en schoon. In geval ik ziek ben of zelf afwezig ben, zijn er een aantal lieve dames beschikbaar die graag inspringen: Agnes, Mariska en Ingrid, allen volwassen en veel liefde voor en ervaring met dieren. Uiteraard ben u ook dan verzekerd van liefdevolle en betrouwbare zorg!

Ik ben bereikbaar per telefoon: 06-25189127

Of per mail: info@catcarevakantieservice.nl

Op mijn facebookpagina: Catcare Vakantieservice

Hopelijk tot ziens! Groet Ilona

bottom of page