top of page

NameJe naam:

Je e-mailadres:*

Voer reactie in:

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.

Mirjam:

Dit jaar voor het eerst gebruik moeten maken van professionele zorg voor onze katten tijdens de vakantie.

We kwamen bij Catcare terecht en daarover zijn wij zeer tevreden. Zeer betrouwbaar en meedenkend. Onze katten zijn twee keer per dag verzorgd, maar nog belangrijker is dat ze aandacht krijgen. Er wordt met ze geknuffeld en gespeeld. En wat ook heel prettig is voor de poezenbezitter die het toch best wel moeilijk vindt; Catcare houdt een blog bij zodat je elke dag even een woordje leest en soms een fotootje ziet. Heel geruststellend ;-)

Daarnaast is het natuurlijk heerlijk dat er iemand een beetje op je huis past; de planten water geeft (en bovendien ook de tuin niet vergeet) en de post sorteert.

Wij zullen in ieder geval weer gebruik maken van Catcare als het zover is. Een zeer prettige ervaring 

Luc en Yvonne:

Namens al onze 7 katten en vele vissen bedankt voor de perfecte verzorging de afgelopen twee weken. Wat geeft dat een lekker gevoel zeg als je op vakantie bent en voor een klein bedrag je katten en vissen, maar ook de post en alles wat maar voorkomt geregeld en verzorgd is. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt !

We zijn blij dat we nu een professional ingeschakeld hebben die ook tijd voor onze beesten heeft en niet alleen het noodzakelijke doet omdat het moet. 

En wat wil je nu mooier dan dat je huis er net zo uitziet als dat je wegging zodat je niet meteen na je vakantie aan de bak moet met van alles. Er was nog gestofzuigd ook! Nogmaals helemaal top Ilona en we weten nu dat we met een gerust hart de volgende vakantie kunnen gaan boeken. Een echte aanrader dus deze verzorging.

Groeten en graag tot de volgende keer namens Lucky Luc en Yvonne Mom en onze katten

Annemieke:

Je kan rustig op vakantie gaan, want Catcare Vakantieservice neemt alle zorg voor huis, tuin en dieren (in mijn geval katten en konijnen) zo goed over, dat je onbezorgd van je vakantie kan genieten! Daarbij wordt er dagelijks ook nog een hele leuke blog bijgehouden over je dieren. Vol lof ben ik, vandaar mijn 5 sterren.

Maaike:

Bijna zeven jaar pas je op onze lieve hond Luna als wij moeten werken. Geweldig vinden wij dit, maar Luna ook. Ze is erg op je gesteld geraakt. ook onze poes vond het gezellig als je kwam en nestelde zich dan ook graag bij je op schoot, ondanks dat je niet echt voor haar kwam. Ik hoop nog vele jaren van je service te kunnen genieten!

bottom of page